Bank

AXA

Als AXA-bankagent staan we garant voor een volledige bankservice: van een eenvoudige zicht- of spaarrekening tot een gefundeerd en up-to-date beleggingsadvies. Verstandig beleggen vraagt immers niet enkel kapitaal, maar ook kennis, inzicht en ervaring. Wij staan achter elk advies dat wij formuleren en raden dan ook enkel producten aan waar we zelf in geloven.

In Kluisbergen beschikken we over een Self-Service. Elke dag tussen 6 u en 22 u hebt u gratis toegang met uw bankkaart. Ook toegankelijk voor niet-klanten.

Wij verhuren er ook safes, die elke dag beschikbaar zijn van 9 tot 12 en van 14 tot 18 uur. In Ronse kan u 24u op 24u gebruik maken van de geldautomaat buiten.

Kaart verloren of gestolen? Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer 070 344 344 of vanuit het buitenland +32 70 344 344, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Beleggen

U zoekt de beste belegging voor uw geld? U spaart een appeltje voor de dorst voor uw pensioen? U wenst een geschikte spaarformule voor uw opgroeiende kinderen? Bij Zakenkantoor Verwee vindt u zeker een belegging die past bij uw risicoprofiel, uw beleggingshorizon en uw rendementsverwachting.

Door onze unieke combinatie van bankier en onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen wij u immers een zeer volledig gamma van spaar-en beleggingsproducten aanbieden. Contacteer ons zodat we samen kunnen zoeken naar de belegging die het best aansluit bij uw ambities.

Kredieten

Wat ook uw plannen zijn, bij ons kan u steeds terecht voor professionele begeleiding bij het aangaan van een krediet.

Bent u ook geboren met de traditionele baksteen in de maag? Droomt u ook al lang van een eigen woning maar hebt u twijfels over de financiële haalbaarheid van uw plannen? Verliest u helemaal het noorden tussen alle verschillende formules? Wij helpen u graag verder! We zullen u niet enkel adviseren over de hypothecaire lening, maar ook alle bijkomende financiële gevolgen, zoals registratierechten, fiscaliteit, verzekeringen,…

Voor uw woonkrediet wilt u zeker niet te veel betalen. Contacteer ons steeds persoonlijk voor de scherpste tarieven. Hier nemen we de tijd voor, ook buiten de kantooruren!

Een cabrio? Een ruime gezinswagen? Wanneer u gaat shoppen in autoland bent u al snel een pak geld kwijt. Waarom deze zware kost niet spreiden over een langere periode?

Wij helpen u graag bij de realisatie van al uw professionele projecten. Kom ons gerust uw plannen voorleggen, wij geven concrete oplossingen. Denk aan een krediet voor voorafbetalingen belastingen, een financiering voor vakantiegeld voor werknemers,…

Er zijn natuurlijk nog tal van andere kredieten waar we u graag mee verder helpen. Wenst u uw eigendom te verkopen om een nieuwe woonst aan te kopen, dan is een overbruggingskrediet misschien een oplossing voor u. Ook voor een energiekrediet, een kaskrediet, of een lening op afbetaling kan u bij ons terecht. Welk krediet u dus ook wenst, maak zeker een afspraak bij ons op kantoor!